Categorii

Despre Noi


Suntem o companie cu sediul in Bucuresti si livrare nationala, ce are ca principal obiectiv vanzarea de accesorii si componente GSM precum si asigurarea unei game largi de servicii de reparatii pentru telefon si tableta, in cadrul Service-ului Alotel GSM.


Istoric


Firma Alotel GSM a fost infiintata in anul 2015 fiind formata din o echipa tanara, dar cu experienta notabila in domeniu. Oferind servicii si produse calitative unei clientele diverse ne-a permis sa ne facem loc pe piata de vanzari si accesorii GSM din Romania, aflandu-ne intr-o continua crestere. Service-ul AloTel este infiintat la scurt timp de la infiintarea firmei avand la baza tehnicieni bine pregatiti cu o experienta intre 8 si 16 ani in domeniul telecomunicatiilor. Service-ul ofera o varietate de reparatii pentru aproximativ 99% din modelele de telfoane mobile si tablete de pe piata curenta, cu producatori precum: Samsung, Apple, Nokia, HTC, Sony, Huawei, LG, Blackberry, Motorola, ZTE, Allview, etc.Domeniu activitate


AloTel.ro are ca scop de activitate întreținerea si repararea de echipamente GSM (telefoane mobile, tablete, modemuri, etc.) cât si comercializarea de accesorii originale si compatibile pentru acestea.


De ce noi?


Ne-am afirmat prin calitatea si rapiditatea lucrărilor executate, prin calitatea personalului si a produselor oferite, prin politicile comerciale abordate si, nu in ultimul rând, prin flexibilitatea contractelor de service ce au urmărit întotdeauna interesele clienților săi.